Adótanácsadás - Celerius

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Adótanácsadás

Adótanácsadás, pénzügyi tanácsadás

Cégünk segít Önnek eligazodni az adózás útvesztőiben.

Tudta Ön, hogy ma már több adózási módszer közül választhat? Biztos abban, hogy a legkedvezőbb módon teljesíti adófizetési kötelezettségeit?  EVA, KATA, KIVA - olyan varázsszavak ezek, amivel sok pénzt lehet keresni.

  • Az adóoptimalizálás révén nagyon sok pénzt takaríthat meg legálisan, amit vállalkozása fejlesztésére fordíthat.

  • Adóellenőrzés - sokan ijednek meg, ha megjelennek a revizorok a cég kapujában. Nem kell azonban mindig feltett kézzel állni az ellenőrzés elé. Akkor sem, ha mulasztásokat tárnak fel. Az adóhivatal sem tévedhetetlen, sok esetben sikerrel lehet szembeszállni a határozatok állításaival.  Mi ebben is tudunk segíteni Önnek.     


Az adójog egyike a leggyakrabban változó jogterületeknek. Nem múlik el hónap, hogy valamely adójogszabály ne módosulna.
E változó adóvilágban viszont változatlanul az adózó felelőssége, hogy az adóhatóság részére helyes adatokat szolgáltasson, a megfelelő bevallásban, az előírt határidőn belül. Ha e feltételek közül valamelyik nem teljesül, annak adóbírság, mulasztási bírság, vagy késedelmi pótlék lehet a jogkövetkezménye.


Ehhez az is kell, hogy a folyamatosan változó jogszabályi környezetben is naprakészek legyünk. Ezért szakszerű adótanácsadást nyújtunk annak érdekében, hogy ügyfeleink az adótörvények által nyújtott lehetőségek legszélesebb körének felhasználásával a legkedvezőbb adózási feltételekkel tudjanak megfelelni adóbevallási és adófizetési kötelezettségüknek.

Fontosnak tartjuk, hogy partnereinket informáljuk az aktuális törvényi változásokról, hogy segítségükre legyünk és gyakorlati tanácsokkal segítsük mindennapi munkájukat. 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz