Weblapkészítés - Celerius

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Weblapkészítés

Honlapok készítése, szerkesztése

Cégünk weboldalak szerkesztésével, készítésével is foglalkozik. Célunk itt is a letisztult, könnyen kezelhető munkafelületek létrehozása.

Weblapjaink:

  • Könnyen áttekinthetőek

Egy honlapnak fontos, hogy egyszerűen lehessen kezelni egy felhasználónak. Ha egy cikk felkeresése is problémát jelent, akkor nem valószínű, hogy szimpátiát tudunk teremteni a felhasználóval.

  • Szabványnak megfelelő kódolásúak

Erre nem mindenhol figyelnek oda, pedig fontos, hogy egy honlap a szabványoknak megfeleljen, hiszen csak így lehet biztos működést elérni, ráadásul a továbbfejlesztés is sokkal könnyebb, ha a szabályokat betartjuk.

  • Gyorsan elkészülnek

Miután az egyeztetés megtörtént, egyből nekiállunk az oldal elkészítésének, melyet a lehető legrövidebb alatt be is fejezünk, hogy Ön minél előbb kihasználhassa az így teremtett előnyeit.

  • Megbízható szerverről futnak

A szerverek profi közegben vannak elhelyezve, és 99,9%-os elérést biztosítanak minden weboldalnak.

  • A versenytársaknál olcsóbbak

Legyen szó egyéni, vagy kicsit sablonosabb weboldalról, biztos lehet benne, hogy rendkívül kedvező ajánlatot teszünk Önnek, amit nem fog visszautasítani.

Nem csak új oldalakat hozunk létre, de meglévő honlapok szerkesztését is vállaljuk. Ha újítana honlapján, esetleg lecserélné a sémát, vagy csak a kódolást szeretné áttekinthetőbbé tenni, mi tudunk segíteni Önnek.

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz