Rólunk - Celerius

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk

"Jót, s jól!"

Nem véletlenül választottuk Kazinczy Ferenc versét cégünk jelmondatának. Ma már elengedhetelen a minőségi munkavégzés, különösen a pénzügyi, adózási területen dolgozó szakemberek számára.

Alapelvünk, hogy a partnereink megbízható támaszt találjanak bennünk a jogszabályok dzsungelében, hiszen nem könnyű eligazodni a vállalkozásoknak a piaci verseny közben. Célunk az, hogy partnereink jól tájékozottak legyenek, döntéseiket minden információ birtokában hozhassák meg.

Fontosnak tartjuk, hogy partnereinket informáljuk az aktuális törvényi változásokról, hogy segítségükre legyünk, és gyakorlati tanácsokkal segítsük mindennapi munkájukat.


Biztos szakmai hátterünk megfelelő garanciát nyújt a precíz, pontos munka elvégzésére.
Amennyiben a gondos munkavégzés ellenére valamely hatósági ellenőrzés kapcsán mégis hiba adódna, az ebből eredő anyagi következményekért helytállunk. Erre felelősségbiztosításunk nyújt garanciát.

A rugalmas kapcsolattartás biztosított, alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez.


Áraink

Mivel minden vállalkozás egyedi, ezért minden esetben egyedi árakban egyezünk meg, természetesen bizonyos korlátok között. Az ár lehet havi fix díj, függhet az árbevételtől, a könyvelendő bizonylatok számától, export-import tevékenységtől is.  Ajándék! Nem csak karácsonyra

Induló vállalkozásoknak negyed évig 50%-os árkedvezményt biztosítunk.

Amennyiben most kezdi vállalkozását, az indulási nehézségeket azzal segítjük, hogy az első három hónapban szokásos árainkból 50%-ot elengedünk.
Természetesen ez nem befolyásolja a nyújtott szolgáltatásaink mennyiségét és minőségét. Legfontosabb célunk ugyanis a hosszú távú, minden fél számára gyümölcsöző együttműködés.


...és ez nem minden:

Amennyiben elégedett ügyfelünk, kérjük, és ajánlja irodánkat másnak is.
Ha az Ön által küldött új ügyféllel szerződést kötünk, ezt úgy köszönjük meg, hogy egy havi könyvelési díjat elengedünk.


 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz